Ex Libris Louis Burgers C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1957)
Popiersie męskie en trois quarte. U dołu napis: Ex Libris Louis Burgers. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.