Ex Libris 1948 TMarangoni : In Primis / T. Marangoni. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1948)
Sowa siedząca na cembrowinie studni, na której znajduje się napis: In Primis. Napis u dołu: Ex Libris 1948 TMarangoni, pod wyobrażeniem autograf aut.