[Afisz. Incipit] Teatr Ludowy z Elblaga odegra ... przedstawienie p.t. Wojskowa kuracja komedia w 3-ch aktach B. K. Stefanskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 6.04.1947 r. w sali Świetlicy Miejskiej w Tolkmicku.