[Kościół Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Toruniu] - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944). ([Warszawa], 1934)
Przedstawia Kościół Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Toruniu.
Tytuł nadany przez katalogującego według treści kompozycji.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją, ołówkiem, po lewej data, po prawej imię i nazwisko autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Toruń (Polska) -- zabytki; Toruń (Polska) -- w sztuce