[Praca w Gdańskich Zakładach Środków Odżywczych] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia pracownicę Bożenę Siekierską przy maszynie RW-9 paczkującej napój witaminizowany fructo-mix w Gdańskich Zakładach Środków Odżywczych, ok. 1979 roku.