Żywy Żurnal Bałtycka Agencja Artystyczna w Sopocie Jarmark Dominikański Gdańsk, sierpień 1977. - Walicki, Zdzisław (1940-2008). (Gdańsk : WAG Gdańsk, 1977)
Plakat.
Nazwisko autora w prawym dolnym rogo nieczytelne Kre... ?.
Keywords: Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.