[Godło Polski] (Gdańsk : [s.n., 1925)
Plakat gdańskiej polonii.
Tyt. nadany przez katolgującego.
Data wyd. na podst. Danzig Adressbuch 1925.
Pod godłem nazwiska drukarzy H. Feller i S. Czyżewski.
Keywords: Orzeł Biały (godło) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne