[Msza Święta w kościele Mariackim w Gdańsku] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdańsk, 1959)
Przedstawia biskupów, księży i wiernych podczas mszy świętej w kościele Mariackim w Gdańsku w czasie skary biskupej Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk