[Zaproszenie. Incipit] Die Schwerathletikabteilung des Guttempler Turn- und Sportvereins feiert am 1. Juni 1930 ihr Sommerfest ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Zaproszenie na imprezę.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie