Pamiętnik znaleziony w pikiecie - Browarny, Wojciech (1970- ).; Witkowski, Michał (1975- ). (2005)
Recenzja książki: Lubiewo / Michał Witkowski. Kraków, 2005.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.