Rybak holenderski - Pochwalski, Józef Mikołaj (1888-1963). ([Warszawa], 1910)
Przedstawia rybaka siedzącego w swobodnej pozie na łodzi.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Pod polem kompozycji po lewej ołówkiem: Rybak holenderski. Po prawej, ołówkiem: Józef Pochwalski.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.