Wielki Bal Sportowców całej Polski - Akademicki Związek Sportowy (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o balu, który miał miejsce 24.08.1946 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne