Mieć udział w dążeniach Chrystusa / Vincenzo Battaglia ; tł. Grzegorz Ostrowski. - Battaglia, Vincenzo (1950- )
1. Uczynić swoimi "dążenia" Jezusa Chrystusa: od oblubieńczości do kontemplacji. 2. W naśladowaniu i w szkole Oblubieńca ukrzyżowanego z miłości.