Mieć udział w dążeniach Chrystusa - Battaglia, Vincenzo (1950- ); Ostrowski, Grzegorz (tłumacz) (2003)
1. Uczynić swoimi "dążenia" Jezusa Chrystusa: od oblubieńczości do kontemplacji. 2. W naśladowaniu i w szkole Oblubieńca ukrzyżowanego z miłości.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Jezus Chrystus; Duchowość katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej