Totentanz in Polen / von Wilhelm Petersen. - Petersen, Wilhelm (1900-1987) (Küsten-Verlag, 1940)
Rysunki i zapiski pamiętnikarskie Wilhelma Petersena, żołnierza Wehrmachtu podczas kampanii wrześniowej.