Totentanz in Polen - Petersen, Wilhelm (1900-1987) (Hamburg : Küsten-Verlag, 1940)
Rysunki i zapiski pamiętnikarskie Wilhelma Petersena, żołnierza Wehrmachtu podczas kampanii wrześniowej.
Keywords: Kampania wrześniowa (1939) -- wydawnictwa ilustrowane; Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- wydawnictwa ilustrowane