Klaus Rödel Ex Libris In Memoriam Bartók Béla 1881-1945 / Gal Ferenc. - Gáll, Ferenc (1912-1987) (1972)
Przedstawia profilowy portet Béli Bartóka na tle owalnego zapisu nutowego, obok globus z chorągiewką i napis: In Memoriam Bartók Béla 1881-1945, u góry nad wyobrażeniem napis: Klaus Rödel Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.