Klaus Rödel Ex Libris In Memoriam Bartók Béla 1881-1945 - Gáll, Ferenc (1912-1987).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S. l., 1972)
Przedstawia profilowy portet Béli Bartóka na tle owalnego zapisu nutowego, obok globus z chorągiewką i napis: In Memoriam Bartók Béla 1881-1945, u góry nad wyobrażeniem napis: Klaus Rödel Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.05.2016
Keywords: Bartók, Béla -- (1881-1945) -- rocznice; Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w