Szpital Miejski Gdańsk Nowy Świat : sala oddziału dziecięcego. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia sale oddziału dziecięcego w Szpitalu Miejskim na ulicy Nowe Ogrody (Nowy Świat), 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Szpitale (budynki); Ulica Nowe Ogrody (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie)