[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Odział w Tczewie urządza ... akademię ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach z okazji 30-tej roczcnicy powstania Armi Radzieckiej, 23.02.1948 r.