[Afisz. Incipit:] Boisko Pocztowe Gdańsk - Biskupia Góra w niedzielę ... odbędą się zawody piłkarskie między S.G.K.S. Grudziąc - Pocztowy K.S. Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 27.06.1948 r.