[Afisz. Incipit:] Boisko Pocztowe Gdańsk - Biskupia Góra w niedzielę ... odbędą się zawody piłkarskie między S.G.K.S. Grudziąc - Pocztowy K.S. Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 27.06.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne