Wystawa Książka w walce o postęp i socjalizm : 1.V.1950-7.V.1950 - Centrala Obrotu Księgarskiego "Dom Książki" (Gdańsk). Dyrekcja Wojewódzka (Gdańsk : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o wystawie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła