Ez A Könyv Bottlik Dezsö Né Tölgessy Margit É / Kálmán Rozsnyay. - Rozsnyay, Kálmán (1871-1948) (1905)
W podwójnym prostokątnym obramowaniu, kobieta siedząca na kanapie, na tle okna, z różą w ręku. Napis: Ez A Könyv Bottlik Dezsö Né Tölgessy Margit É.