Gdańsk Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka 6 / Foto mgr Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1970)
Przedstawia bloki mieszkalne przy ulicy Grunwaldzkiej 115 w Gdańsku-Wrzeszczu, około 1980 roku.