[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Sopocie zaprasza na Andrzejki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie na Andrzejki w salach przedszkola przy ul. Curie-Skłodowskiej, 29.11.1947 r.