[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Sopocie zaprasza na Andrzejki ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie na Andrzejki w salach przedszkola przy ul. Curie-Skłodowskiej, 29.11.1947 r.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.