Ślub czystości czy konsekracja ciała? - Nowak, Antoni Jozafat (1935-2013). (1997)
1. Wprowadzenie. 2. Nowy człowiek. 3. Ciało nowego człowieka. 4. Życie konsekrowane. 5. Konsekracja ciała. 6. Tajemnica konsekracji. 7. Radość z konsekracji.
Tytuł nagłówkowy.