Wdzydze Muzeum Kaszubskie pp. Gulgowskich - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : Żolibórz ul. Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia wnętrze chaty kaszubskiej w muzeum etnograficznym we Wdzydzach Kiszewskich, ok. 1945 r.
Tyt. na rewersie ołówkiem, data wg pieczątki: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1945.
Keywords: Fotografia -- Polska -- 1945-.; Wdzydze (Polska) -- fotografie