Oeffentl. Schülerkonzert : des Riemann-Konservatorium der Musik zu Danzig. (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w auli Petrischule (dziś I L.O.) w Gdańsku 23 września 1926 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne