Gvilelmvs Fridericvs Kraft S. Theol. Doctor, Templi primar S. Maria Pastor primus S. R. Minist. A.C. apud Gedanenses Senior / J. Jac. Haid. - Haid, Johann Jakob (1704-1767) (1750)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 na tle kotary Friedrich Wilhelm Kraft, gdańskiego teologa i pastora.