Gvilelmvs Fridericvs Kraft S. Theol. Doctor, Templi primar S. Maria Pastor primus S. R. Minist. A.C. apud Gedanenses Senior - Haid, Johann Jakob (1704-1767).; Wessel, Jacob (1710-1780). ([Augsburg], 1750)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 na tle kotary Friedrich Wilhelm Kraft, gdańskiego teologa i pastora.
U dołu w polu kompozycji tytuł-podpis.
U dołu w polu kompozycji w narożnikach sygnatury autora pierwowzoru i autora: J. Wessel pinx., I. Iac. Haid exc. A.V.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w