Gdańskie Lwy (Ex Libris nr 2) / Czesław Tumielewicz. - Tumielewicz, Czesław (1942- ). (2008)
Siedzący lew z łapą opartą na ozdobnym kartuszu z herbem Gdańska, w tle wieża Ratusza Główmego Miasta w Gdańsku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.