Ex Libris Jana Wojnarskiego W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1960)
W półkolistym obramowaniu fragment Długiego Pobrzeża w Gdańsku z pływającymi stateczkami parowymi, w głębi Żuraw. Na obramowaniu napis: Ex Libris Jana Wojnarskiego. Napis rozdziela w owalnym, ozdobnym obramowaniu herb Gdańska.