Ex Libris Jana Wojnarskiego - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Wojnarski, Jan. (Gdańsk, 1960)
W półkolistym obramowaniu fragment Długiego Pobrzeża w Gdańsku z pływającymi stateczkami parowymi, w głębi Żuraw. Na obramowaniu napis: Ex Libris Jana Wojnarskiego. Napis rozdziela w owalnym, ozdobnym obramowaniu herb Gdańska.
Daty wg działalności aut. Pod kompoz. sygn. aut.