Medal honorowy - Powiat Sztumski W uznaniu zasług dla powiatu sztumskiego. - Sztum (Polska). Rada Miasta i Gminy ([Sztum] : [Starostwo Powiatowe w Sztumie], 2006)
Awers: herb powiatu sztumskiego, u góry napis: Powiat Sztumski, u dołu skrzyżowane dwie gałązki laurowe. Rewers: napis w 6 wierszach: Medal/Honorowy/W Uznaniu/Zasług/Dla/Powiatu/Sztumskiego, u dołu skrzyżowane dwa liście dębowe.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Medal honorowy przyznaje się osobom fizycznym oraz instytucjom szczególnie zasłużonym dla powiatu sztumskiego.
Data wydania na podstawie Uchwały Rady Powiatu Sztumskiego z dnia 14 marca 2006 roku.
Keywords: 2001-; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe