Ryciny Daniela Chodowieckiego / Kalina Zabuska. - Zabuska, Kalina (Zabuska, Kalina. Ryciny szkoły niemieckiej od końca XV do początku XIX wieku, 2015)
Katalog rycin Daniela Chodowieckiego z kolekcji Jacoba Kabruna stanowi drugą część tomu poświęconego sztuce niemieckiej aut. K. Zabuskiej.