Ex Libris Hedvika Schmiedová. / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1960)
Bukiet sasanek, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Hedvika Schmiedová. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.