Ex Bibliotheca Benoit Junod Civ. Helv. MCMLXXXVI - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Junod, Benoît ([Gdynia], 1986)
Przedstawia węża wśród gałęzi jabłoni, u góry jabłko przeszyte strzałą. U dołu napis: Ex Bibliotheca Benoit Junod Civ. Helv. MCMLXXXVI. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut.
Data: MCMLXXXVI.