[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 2-go marca 1947 r. o godz. 14-tej odbędzie się na stadionie miejskim Mecz Hokejowy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu pomiędzy K.K.S. Brda Bydgoszcz a S.K.S. Wisła Tczew.