[Afisz teatralny. Incipit] Czarodziejska baśń Barwne widowisko w 3 aktach Mieczysława Ostoji-Mitkiewicza ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu dla dzieci i starszych w sali Teatru Polskiego w Słupsku.