[Kościół św. Brygidy w Gdańsku] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kościół św. Brygidy od zachodu, na pierwszym planie fragment kościoła św. Katarzyny, ok. 1900 r.