Jedziemy na roboty rolne do Niemiec ([S.l. : s.n., 1940)
Hitlerowski plakat propagandowy zachęcający do wyjazdu na roboty.
Data na podst. treści.
Keywords: Propaganda niemiecka -- Polska -- 1900-1945 -- plakaty; Generalne Gubernatorstwo (1939-1945 ; terytorium pod okupacją niemiecką) -- plakaty; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- druki ulotne; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- plakaty