[Afisz. Incipit] W drugą rocznicę ... Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej ... urządza uroczystą akademię .... (Lębork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii 22.02.1946 r.
Keywords: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.