[Afisz. Incipit] Milicja Morska M.O. urzadza zabawe taneczna ... (Elblag : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 21.09.1946 r. w elbląskim lokalu Związku Walki Młodych.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.