Medal. 100 Lat Politechniki w Gdańsku-60-Lecie Politechniki Gdańskiej. Jubileusz Politechniki W Gdańsku 2004-2005. ([Politechnika Gdańska], 2005)
Medal. Na awersie: Orzeł w koronie z rozpostartymi skrzydłami, trzymający w szponach wstęgę z napisem: Elementum Meum Libertas. wzdłuż krawędzi 100 Lat Politechniki W Gdańsku-60-Lecie Politechniki Gdańskiej. Na rewersie fronton budynku Politechnik9, niżej napis Jubileusz Politechniki Gdańskiej 2004-2005, u dołu skrzyżowane gałązki.