[Afisz. Incipit] Obywatele! ... odbędą się wielkie uroczystości dożynek ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach dożynkowych, 5.09.1948 roku, w powiecie kościerskim.
Keywords: Święta rolnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska ; region) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.