Ex Libris Juliana Bugajskiego [Tadeusz Cieślewski syn]. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1941)
Kompozycja z fantazyjną czaszką, płonącymi zadrukowanymi kartami i maskami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Juliana Bugajskiego.