Akcja Frombork 1001 ZHP : członek KC PZPR Marian Spychalski / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Mariana Spychalskiego w towarzystwie witających go harcmistrzów podczas obozu harcerskiego, w tle widoczna panorama miasta Frombork, 1971 rok.