[Afisz. Incipit:] Słoneczna Parada Humoru z udziałem wybitnych artystów scen warszawskich ... / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o wydarzeniu 6.06.1953 r. w Hali Sportowej (dawniej Hala Budowlanych) we Wrzeszczu ul. Słowackiego. Udział wzięli: Maria Chmurkowska, Felicja Daniszewska, Lucyna Drzewiecka, Ludwik Sempoliński, Antoni Jaksztas, Mieczysław Fogg, Wieńczesław Rozbiewski.